Kartoniniai nameliai, surenkami be klijų – 10 vnt, baltos spalvos

14.50 

Kiekvienas namelis yra drobė, laukianti jūsų meninės išraiškos.

Nesvarbu, ar tai būtų smagus projektas, ar dekoratyvus kūrinys, leiskite savo vaizduotei kilti į užburiantį namelių miestelį!

 

Parduodama po 10 vnt sulankstomų kartoninių namelių.

Kategorija:

Išlaisvinkite kūrybiškumą naudodami mūsų greito surinkimo tvirtus kartoninius namelius. Šiuos namelius galima atrasti ne tik dekoravimui, bet ir kaip universalią meninės raiškos, edukacinio tyrinėjimo ir emocinio augimo priemonę.

Savybės:

  • Namų reikšmė ir svarba: Kartotiniai nameliai savyje laiko sąvokos “namai” reikšmę, kuri yra labai svarbi tiek mene, tiek psichologijoje. Namai simbolizuoja saugumą, vaizduotę ir vaikystės nostalgiją, leidžiančią žmonėms išreikšti emocijas. Šie nameliai gali įkvėpti pasakoti istorijas, paskatinti diskusijas apie namus ir asmeninę patirtį.
  • Kūrybiškas mokymasis: Puikiai tinka edukacijoms, šie nameliai gali būti naudojami įvairiuose projektuose skatinant kūrybiškumą ir tobulinant smulkiąją motoriką. Tai ideali mokymosi priemonė, skatinanti interaktyvų ir kūrybišką požiūrį į mokslą; matematikos ir geometrijos, fizikos, dailės pamokos. Be to, šie žavūs kartoniniai nameliai gali būti naudojami grupinėje veikloje, skatinant dalyvių bendradarbiavimą ir bendravimą.
  • Pritaikymas terapijose: Kartoniniai nameliai gali tapti terapiniu logoterapijos, meno terapijos, sąmoningumo terapijos, kognityvinės elgesio terapijos (KET), žaidimų terapijos, dėkingumo praktikos įrankiu, palengvinančiais diskusijas apie jausmus, santykius, gali padėti saugiai išreikšti savo mintis ir patirtį.
  • Universalus dekoras: Jie gali būti dekoruojami bei kitaip modifikuojami, bet kokiai progai (Kalėdoms, Helovinui, Velykoms, gimtadienio šventei, įvairioms mugėms, bendruomenės renginiams ir pan.) ir padedantys sukurti šventinę atmosferą namuose, klasėse ar bendruomenės erdvėse.
  • .Ekologiška: Pagaminti iš patvaraus, ekologiško perdirbto gofruoto kartono, kad tarnautų tausojant aplinką. Mėgaukitės naudodami šiuos namelius ir žinodami, kad renkatės produktą, kuris palaiko tvarumą.
  • Unikali dovanų pakuotė: Užklijuokite langus ir duris popieriumi iš vidaus ir paverskite šiuos namelius originalia dovanų pakuote, suasmenindami juos piešiniais, žinutėmis ar įvairiausiais jų dekoravimo būdais. Toks kūrybiškas požiūris padaro kiekvieną dovaną įsimintina ir suteikia asmeniškumo.

 

  • Papildomos naudos:
  • Išplečia vaizduotę: Atviras namelio dizainas leidžia laisvai išreikšti savo kūrybinius sugebėjimus, dekoruojant ar panaudojant namelius pagal asmeninius norus ir pageidavimus.
  • Bendruomenės įsitraukimas: Panaudokite šiuos namelius seminaruose, grupėse, bendruomenėse, kad paskatintumėte įvairaus amžiaus dalyvių kūrybiškumą ir bendradarbiavimą. Kartoninių namelių ar miestelių dirbtuvėlės, gali paskatinti asmenis burtis ir dalytis savo idėjomis.
  • Lengvas surinkimas: Nereikia jokių klijų! Sukurti greitam ir lengvam surinkimui, šiuos namelius galima surinkti per kelias minutes.

Atraskite namelius savaip!

Ir visai nesvarbu, ar tai būtų meno projektams, švietimo tikslams, terapinėms praktikoms ar šventinėms dekoracijoms, tikime, kad šie greito surinkimo tvirti kartoniniai nameliai gali praplėsti ir Jūsų vaizduotę. Todėl kviečiame bendradarbiauti – mes galime sukurti ir pagaminti namelį pagal Jūsų viziją ir poreikius.

Rinkinio spalva

Ledinis Šerkšnas, Mėnulis Kosmose, Miško Dvasia, Rožinė Sintezė

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kartoniniai nameliai, surenkami be klijų – 10 vnt, baltos spalvos”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *